sesi posing2...

hahhahahahaaaahahahhaha...
bagi saya gelak dulu ek...
nak tau citer...
takdelah cite ape pon...
cuma saya nak tergelak sebab best tol time posing2 ni...
kak rinna mmg meletopzz dgn posing2 nye...
ahaks...ampun ya kak rinna...
tapi mmg klass la kak....lpas saya makan cendol sambil tgu kak rinna...
kak rinna pon sampai n sembang2 jap,
pastu terus dia ajak saya g air terjun buatan kat area2 k.pilah tu lah...
saya on je...
haaa..di sini lah pelbagai aksi dirakmkan...
hahaha...jom gelak guling2 kak rinna...hiks :p
kak rinna mmg peramah...
sempoi habisla...
tak rugi dapat knal ngan dia...
untung2 saya dapat kawan dah sorang, org nogori...
layan ajerlah gambar2 ni ek...
tgk..sampai kat celah2 bunga pon kitorang posing..hiks :p
gambar yg cantik2 banyak kat kamera kak rinna...
tgu ajerlah dia aplod...
nanti saya tempek lagi kat cni ek...
siap guling2 hah..hambek ko..hahahha...
thanks kak rinna...
semoga lain kali kita jumpa lagi yukk...
oh ye...lpas tu..kak rinna ajak singgah umah dia jap...
nak bagi barang kate nye...
barang ape?? next entry ok...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...