lepak2 Putrajaya

petang sabtu lepas...
saya g amik kamera yang tertinggal kat opis...
dah alang2 g sini saya ajak la dorang lepak2 jap kat depan palace of justice ni...
palace of justice di berhadapan dgn Perbadanan Putrajaya
pintu gerbang yang kat blakang tu kan, rase nya jalan nak g masjid besar yang sedang dibina atas tasik...
tgk yang bbolm siap pon dah cantek, apelagi bila dah siap nanti kan...
peneman yang setia...hiks=p
saya ni nama je dok putrajaya...
tapi mase nak lepak2 tu takdela hai nak lama2 mcm ni...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...