tag from ibuafiqah


FOUR THINGS ABOUT ME

Four things about me that you may or may not know…..

Four jobs I have had in my life
1. keje kat kedai makan kat Ipoh
2. keje kat Pasaraya Halida kat Kg. gajah..
3. staff KFC Teluk Intan
4. Minah kilang kat HICOM TECK SEE...operator, pastu naik pangkat jadik assistant clerk, naik pangkat lagi jadi clerk, bila tang nak jadi officer HR, saya cabut masuk Goverment...sampai la sekarang..hehehe..:p

Four movies/ TV series I would watch over and over
1. A Cinderella Story... suker giler citer ni...dah berpuluh2 kali saya tgk citer ni...

2. Full House -korean film (klakar abis)
3. Dil Hai Tumhara..best giler citer ni..lagu2 dia pon best gak...
4.sekarang layan Wulan...

Four places I've lived
1. Kg. Melayu Bumi Hijau, Setapak, Kuala Lumpur...sekarang tapak umah tu dah takder..yg ader kondo yg tinggi tu..
2. dri lahir saya dok KL, tahun 1998 saya n family pindah ke Kg. Gajah, Perak sebab rumah atuk saya tu dah diwasiatkan kpd ayah saya...
3. Shah Alam ~ maser jadi minah kilang dulu..
4. Putrajaya ~ sampai la sekarang...sebab keje kat cni...

Four places I have been:
1. Langkawi ~ trip ngan bebudak foto tahun 2004
2. Tasik Kenyir ~ camping ngan bebudak rakan muda Uniten
3. Perlis n Jitra~ g umah kak elly n as ~ roomate maser study dulu
4. Genting ~ uwaa...dah ader tiket free pon tak dapat pegi lagi...papa..tolong jawab...

People who e-mail me (regularly)
1. dayana, kak amy, nor, rozi, wani ~ dorang ni suke forward email gosip gosipan kat saya..:P
2. cik rozita ~ bos saya
3. bebudak dlm yahoo group - SIM
4. spam byk sgt...ada ker jual viagra kat aku...hello! ~ hahaha..samerla ngan kak irnie...copy paste je kak...

Four of my favourite foods:
1. pizza...nyum nyum
2. tak tau ape nama puding tu tapi mak saya selalu buat...sangat sedap...
3. kek SR...tapi mahal la...
4. laksa...

Four places I would rather be right now:
1. kg saya kat kg. gajah..sekarang ni musim banjir...nak balik raya haji ni..
2. lamer dah tak balik Jengka..~ kampung en.ady...
3. umah kakak en.ady kat Kuala Pilah...~ lamer giler tak dtg sana...
4. lom terpikir lak...


Four people kena tag..
mmm...
sesape nak jawab silakan lah yer...

ok habis sudah tugasan saya...
thanks kak irnie...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...