servis kereta kami

ni adalah kes hari jumaat yg lpas...
hehhee..sori ek uols...
entry basi...
ari jumaat lpas, pas balik keje tu,
terus pecut g Shah Alam...
sebab en.ady nak servis keta dia ni..
eh keta kami la, tapi saya yg banyak pakai..
hahaha..yerlah nak kawen ni, kenalah kongsi segala2nya kan..hikhikhik...

kat kedai ni mmg faveret workshop dia...
tambah2 plak mbr dia, si kenny keje kat ctu...
so, senanglanak kaw tim kan..hehehe
oppss..niat tak elok tu..:p
hari tu, tukar minyak itam ngan tukar minyak gear box je..ops, tambah satu lagi...
buat balancing tayar...


hehe..
en.ady posing sambil berkata inilah workshop faveret ku..hehehe...
























sambil dia g tgk2 keta dia, saya layan lappy lah...
cek2 kot ader wireless..tapi takderla..
hurmm..saya layan game ajerlah...:p




ni tgh buat balancing...
hahaha..sajer je mengade2 hidekan no plate keta tu...bukannya ader pon...



































Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...