hari minggu yg tak best

adooiilaa...this weekend mmg membosankan...
sakit gigi la....
adooiii...semalam sakit sambil nangis sebab takleh tahan sangat...
nak cabut, dorang kate takleh cabut kalau tgh sakit...
alahhaiiii..bila la nak baik ni...
malam tadi en.ady datng umah sepupu saya ni terus bawak saya g klinik...
tapi tula, klinik gigi manerla bukak malam2...
g klink biasa je la...amik ubat tahan sakit...
ari isnin kang baru nk g klink gigi putrajaya nun...
hehehe..tapi sempat lagi layan blog...muahahhaha...
kat sebelah ni yg dok teman saya....
hehehe...ijai la...dia dok layan game...
en.ady dah kuar g jumpa mmbr dia nak discuss bisnes dia...
naseb baikla saya knal mmbr dia tu, kalau tak.. haruslah saya ikutkan...
hahahhaa...
kak shima tgh siang petai nak masak sambal ikan bilis...
abg gee, pagi2 dah g keje, dia buat overtime...
nisa aka adik abg gee dah kuar ngan bf dia, am...g the mines katenye..

inilah cerita hari minggu sya yang sangat tak best...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...