ke majlis perkahwinan adik ipar en.ady

sebelum story dgn lbih lanjut, saya kasik can dulu sama mereka2 ini utk berposing di keta mahal ni...hehe..
ni akak n abg ipar en.ady...
abg ipar dia aka abg lan baru amik teksi LCCT ni...
nak tau bape sewa sebulan?
eh tapi abg lan bayar sewa hari...
sehari RM 92.00...darabla dengan 29 hari...
sebulan 2 hari je cuti...
lbih kurang RM 2668 sebulan harga sewa keta ni!!!
mahal kan...
tapi abg lan kater, dia tak kisah sebab customer dia ramai...
dato'2, VIP2, ramaila...
tapi mmg cantik keta ni...
saya dah naik dah...nissan celfiro excimo 2.0...abg lan tgh borak2 ngan pak mentua dia...itu ini begitu begini...
ok...citer nak g kenduri kawen diteruskan lagi...
sebenarnya hari isnin tu, adik ipar en.ady aka awi..
awi ni..adik laki dia yg kawen...alahai susahnya nk explen...
aper2 jer lah kan...
weols satu family pergi ke umah pengantin tu kat Kota Gelanggi 02, Jerantut, Pahang...
pegi 2 buah keta, satu keta nissan tu, satu lagi keta waja kami ni haa...
kami sedondon kan...:) padan tak..his :p
hari gelap la..nak ujan...
nilah pengantinnya...
name dia aday..ngan isterinya, hawa...
alahai kecik ajer kan pengantin pompuan ni..
oppss..ni adalah ank buah en.ady aka ank awi n ati..
name dia aina batrisya...panggil aina...je..
yg baju biru tu bakal pak mertua saya...
oren ni adik udin...
awi, aina, ati n en.ady..
ati tu adik pompuan en.ady...umo 26 tahun..
saya 24 tahun...hiks :p kakak ipar lagi muda dari adik ipar...hehehe..
bila en.ady sudah memegang kamera...
nilah akak sulong en.ady...
saya panggil akak je atau kak long..
isteri kpd abg lan..
yg tudung putih tu bakal mak mertua saya...
kecik ajer kan?
"nape mak, pandang2 ana ni.." hiks :p
baby..anak akak en.ady yang bongsu...
tu pasal panggil baby..hehe..
saya suke mate dia..canteekkkkk...aina ni mmg suke nangis...
ade je yg dia tak puas hati...
ni mase ni weols nak balik dah...
dia pon nak balik jugak.tu yg meraung2 tu..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...