cat dinding

lpas pasang kipas, barulah cat dinding pulak...
plan memula nak kaler light purple tu..
tapi takde...
abah dah belikan kaler biru pulak...
mmm..maner2 aje lah...
sebenarnya bukan saya yg nak kaler light purple tu,
en ady la..dia yg beria nak ...konon tu kaler fav saya kan...
saya ikut aje..so, bila dah jadi camtu, frustla dia sket...
pastu minta maaf kat saya sebab tak dapat buat kaler purple...
alahaiii..nak tergelak pon ade...saya takde emo aper2 pun...
hahaha
dia ngan adik dia yg bertungkus lumus mengecat bilik ni..
gambar bilik yang dah siap di cat lupe plak nak amik gambo...
teruja lah katakan..hiks :p
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...