kat kampung

sori uols...kat kampung kali ni tak banyak saya snap gambo...
mcm takder mood jer...mamat ni aka adik saya aka anep baru sampai pagi tu around 11 am...
dia balik ngan mbr dia kat ipoh nun...
dik, asal ko makin serabai dik? ~ saya panggil dia adik...
hahahha..larrriiiiikkkkkkksssssssss.....
ibu saya tgh potong ayam utk buat rendang...
bukan saya pemalas yer tapi saya tak tau nak potong ayam...
huhu..
tgk si kuning tu *kucing tu tau...
setia menemani ibu saya...hahahha...
padahal tgu peluang nak cekau ayam tu...:P
haa..ni mmg kejer dia bila tiap2 kali nak raya atau nak masak2 kat luar...
hehhe..tukang idopkan api...hiks :p
laarriiiikkks lagi..
yaa...dan ini adalah mmg kejer saya selalu..
tukang panggang..lalallalaa...
ikan patin tau uolsss...
ayah saya pancing...
pancing kat pasar...hehehe...
nyum nyum...cicah plak ngan air asam...fuhhh..nikmattt..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...