jom bowling

ijai teringin sangat nak main bowling..tu yang saya bawak dia g main bowling tu...
weols main kat klang parade je sebab malas nak g jauh2...
kali ni kami tidak bertiga malah kami berlima..
saya, en.ady, ijai, along kecik n syafiq...
along kecik n syafiq ni anak kpada ucu saya..
amboi suke nye along...
me with ijai
tgk tu score en.ady..
mmg hatrikla dia sebab buat strike...camni ke ejanye..ntah..
ohh..syafiq takdak plak time ni...

mmg bestla main...
klaka pon ader sebab tgk ijai yng first time tu...
tambah2 dia kidal plak tu...
macam2 gelagat dapat tgk...
pastu gelak2..hahhahahaa
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...