moncong mulutku hiks:p

hahahha..ader sebab kenapa mulut saya moncong2 mcm tu..hiks..:p
maser jumaat tu saya cek dalam cimb bank ader la RM+++ kan..
hasil titik peluh saya...
taklah teringat nak kuar kan sebab duit in cash ader lagi...
then ptg sabtu tu saya nak draw sebab nak bwk adik2 saya ni berjalan...
sekali....nak tau aper jadi...
duit dalam bank tu zeroooo...
adooiii..bengangnyer...
bukan aper..tak syoklah kan..berjalan poket nak banyak ongkos...hikhikhik..
tapi urusan dah selesai...
pihak bank cakap salah deducted...
2-3 hari lagi masuklah balik dlm akaun...:)
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...