lulus

tak sia2la saya susah payah naik tren turun tren g ke KL nun..
semata2 nak repeat exam untuk pembantu tadbir ni...
hahahhhaa...

ader good news ari ni...
saya dah lulus exam..
alhamdulillah...
seronoknya...
2-2 paper plak tu...
dulu kali pertama amik saya fail satu paper...yg paper satu lagi tu saya tercicir isi borang...
dulu fail sebab tak baca buku langsung..adeeiii...saya bnci sebenarnya nak bukak buku utk amik exam lagi ni...
cukuplah dulu2 tu..
tapi aper nak buat..
nak naik pangkat n confirm mesti kena exam...
aduuhhaaiii..CUEPACS...tolonglah mansunhkan PTK tu...alaa...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...