hari pengkebumian ayahuda

saya bertolak dari Shah alam kul 2 ptg...
sampai teluk intan dlm kul 4 ptg...
jenazah ayahuda dah dibawak ke masjid padang tembak, teluk intan..

arwah meninggal sebab brain tumor..itulah yg tertulis kat dalam surat kematian arwah..
dia dah menderita sakit sejak bulan puasa ari tu..
sebabnya tak lalu nak makan...
terus bawak g hospital...
lpas tu terus tak baik2...
kalau uols ingat saya ader buat entry pasal arwah ~klik sini..
maser tu dia dah tak boleh cakap dah...tapi still kenal lagi orang...
kenangan saya bersama arwah tak banyak kecuali maser saya kecik...
saya adik beradik n sepupu2 yg lain mmg rapat ngan arwah...
arwah suker sangat ngan budak2...

last saya jumpa ngan arwah bulan 7 ari tu...
maser ader program MAHA 2008 kat serdang...
seronokla sebab lamer tak jumper kan sejak dia divorce ngan makcik saya aka mak uda...
tak ingat tahun bila...
siap2 arwah belanja makan lagi...











Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...