edit edit

semalam saya terlebih rajinla..
bukak balik album2 lamer...
teraser nak edit2 gambar2 ni...
so..layan...
mm..cantek tak...?ni maser part 6 kat UiTM perak...
tgh release tension nak final..
tu yg lepak kat court tenis tu...
kenangan kat Genting...tahun lepas...
ni pulak maser ngan geng2 HICOM g picnic kat Rawang...
taktau la aper name hutan lipur tu..
dah luper...
ni time rayer tahun 2006..kat umah
ni maser nak g amik baju konvo UiTM tahun 2006
ni kat depan Wet World Shah Alam...
saya n yana..
mase ni kat Ulu Kenas...
ader Program Documentary Photography Pasir Salak - Kuala Kangsar
hiks..gambo ni saya suke...ngan sume adik2 saya...
yang kecik tu aka ika dia tgh makan kuih maser tu..
that's why gigi dia lain macam sket...hiks...
gambar ni pun suka sangat tau...
saya sayang sangat ngan adik2 saya ni..
alaaaa..rindu la ngan dorang semua...
ni full family saya..
time rayer tahun 2006
kat genting...
ni pun kat genting..hiks...saya ni suka nau g genting..
sebab leh lepak2 sambil sejuk2..main2 game dia...
mm..dah lama tak pegi ni..
papa jom pegi nak...
tahun ni lom lagi...
ni pon kat genting...
genting lagi...
ni maser interview kat putrajaya
tahun lpas bulan February....
ni plak baru sampai dari kampung...
ok..dah habis dah..
malam ni raser cam nak edit lagi...
tgklah nanti...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...