Friday, January 8, 2016

Keringkan Luka Dengan Cepat




Ni testimoni fresh lagi ni. Kisah anak dara saya yang lasak tu...

Ntah macam mana dia boleh terjatuh tersagat screw kat Taman Warisan, Putrajaya. Nasib dah habis makan, meraung2 sakit sampai satu taman warisan tu pandang kami... Maka, baliklah rumah. Papanya ckp jom terus emergency sebab risau screw tu kan.. risau anaknya patah riuk kat dalam ke apa ke...


Saya cakap, balik rumah dulu... bersihkan luka tu dulu n sapu ubat.. then pantau la, kalau xde apa2 yg teruk, xyahla g emergency, buang masa tunggu lama... hehe.. papanya panik sangat...


So dah balik rumah, mandikan dia, bersihkan luka tu pastu terus sapu ‪#‎HerbalBlendCream‬ , Zara dah stop nangis, maybe sebab krim tu bila kita sapu dia akan rasa cool je... so kuranglah rasa sakit tu...


So far, memang xde kecederaan serius. Setiap masa sapu krim magic tu. Zara pun dah pandai, kot dia rasa cam pedih2 sket, dia mintakla aku sapukan kat luka dia tu...


Allhamdulillah sehari selepas, luka dah mengering. Zara xde rasa pedih2 dah... Dia sendiri ckp ari2, mama, kakak dh tak rasa sakit pun mama...


Ibu mana yang tak happy n lega bila anak dah xrasa sakit...


Krim ni memang wajib ada kat rumah n dibawa ke mana2 sebab malang kita tak bau kan... Harga still mampu milik... RM27 sahaja satu tiub.


Ready stok. Boleh whatsapp terus 0182244135. COD area Putrajaya dan sekitarnya.





1 comment:

Rizziela said...

kene ada spare kat rumah kan..senang