Wednesday, June 24, 2015

Selamat Bersara Datin

Minggu lepas, sempat gak buat farewell untuk Datin. Pengarah INSPEN. Bukanla farewell ape pun. Just jamuan makan-makan je Datin nak belanja semua staff dia... Tq Datin.

Simple je but nice. Makanan sedap... Syahdu...


Sebelum majlis bermula, kitorang semua kena ada kat tangga 26 untuk sesi bergambar... Ni sebelum Datin sampai, sempatla wefie kan...



Dah macam majlis kawen kecil-kecilan je siap ada tent tu... cantik... 



MC pada hari tu... PA Datin sendiri. Kak Maria... Sedap kak oi suara bila jadi mc.. haha..


Sambil-sambil orang berucap tu, siap ada kudap-kudap haaa... Masa ni selera ok lagi... leh la lagi balun berkeping mee siput tu kan...sedap betul!


Ni je yang lalu makan... Nasik - nasik memang dah lama xleh telan... so, kita makan lauk je... tu pun xlarat habis... buah-buah tu ok... hai tekak, bila ko nak beselera balik ni...


Makan-makan... 



Sape paling tembam... hahahahaha...


Tq Datin for everything... Aku sempat ngan Datin dalam setahun 2 bulan camtu je... Ingat lagi, first lapor diri kat INSPEN, 1 April 2014. Jumpa ngan Datin dulu la... Soalan cepumas Datin tanya, "kenapa nak masuk INSPEN ni?"

Hahaha, panjang lebar la aku citer pasal transformation kat MOF tu kan.. hehehe..saya bukan orang terpilih Datin.. sedihhh.. wuuu... Kalau Datin xtanya, aku tak jawab pun..=p

Banyak yang Datin fight untuk INSPEN ni... dari kampus lama lagi. sampai la kena halau dek F***A, tu yang tercampak semua kat Kampus 2 ni...Tengah2 malam hangkut barang pindah...Sedih dengar citer orang-orang lama.  

Tq again Datin... Semoga berbahagia dan hidup gembira di samping keluarga tercinta.. :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: