Tuesday, May 19, 2015

Jalan-Jalan IOI City Mall


Ni citer time cuti panjang berderet hari tu... 

Hari Sabtu kot... Cam bosan lak kat umah... Jomla cuci-cuci mata kat mall... =p

Cuci-cuci mata je... tengok orang, bagi anak-anak ni release jap... xde la asyik terperuk kat umah bila cuti kan... Yang lagi best sebab nak jalan-jalan tanpa berpanas-panas.. hahaha... jalan kat dalam mall, harusla aircond kan... =p

Tak ramai sangat orang time tu... maybe sebab baru kul 10 lebih kot...

Tapi masa kitorang nak balik tu, haaa baru ramai umat manusia baru nak masuk IOI ni... Dari serabut kang ntahapa-apa, baiklah kita keluar dari sini... =p






Macam-macam haa gelagat korang ni... Lantakler... asal korang tak meragam yerp... 


Papa dating ngan his daughter...


Hihihi, penakut balloon yer zara... 


Bila dah rasa macam boringgg, jom la kita balik... :)

IOI ni aku rasa tak best sangat la... besar sangat nak jalan-jalan.. nak patah balik g parking tu adoih semput rasa ngan bebudak ni yang dah malas nak jalan sendiri. 

Xde ape pun sangat kat sini... Alamanda lagi best kot. Uppsss!

The reason why, 

Semua dekat-dekat. Nak makan dekat. nak main bowling dekat, tgk wayang dekat, nak shippong groceries dekat... pendek kata semua dekat lah... takyah la g mall besar2 nun... 

hahaha... ni pendapat aku je... people have choices right?   

:)





No comments: