Wednesday, April 1, 2015

Roti Canai Sedap #1

Alkisah minggu lepas...

Sabtu atau Ahad aku memang selalu breakfast luar... Tengok keadaan la jugak, rasa-rasa malas, xde la keluar.. tapi mostly every weekend keluar la sebab kesian kat anak-anak..

Lebih pada nak bersantai-santai makan-makan jalan-jalan ngan anak-anak je... bagi dorang tengok dunia luar..

Plan nak g berbasikal kat Taman Botani, Putrajaya.. sekali kaunter belum bukak.. gigih okay Dani zara bangun  pagi-pagi hari Sabtu tu sebab panya bilang kul 7 pagi tu papa balik keje dah terus siap boleh pegi.. Takut sampai lambat nanti basikal habis...

Sekali sampai... huhu... tutup...

So baiklah kita lapik perut dulu...

Malas nak g jauh2, tengok kat Laman Perdana tu dah bukak dah breakfast dia...

Ada roti canai... waaa, ok la makan simple2 je la kang tak larat plak nak naik basikal.. hihi...



Order 3 keping je...

Sekali sedap laaa pulakkkk... sedap la di tekak aku... korang pegila try... tak macam roti canai mamak... ni sedap giler...

Esoknya aku pegi repeat ngan Kakyang pulak... TUTUP.. huwaaa.. frust ahkak deknon!!

ok nanti ada masa nak repeat lagi...




Makan sambil tengok air pancut wuuu... mendamaikan! Perut.. kikiki...


Laman Perdana ni kat Presint 1 tau. Waze ajer ler... jangan malas. =p



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

misz sheyla said...

laman perdana ....presint 1 jrg pulak ke situ..hahaa landmark die ape kt sane