Thursday, April 9, 2015

My Village Barok, Kuching

Ahad malam tu free... Training tak start lagi, so kepala ligat la nak g mana nak g mana... hehe...

Oh ya, kat Kuching ni ada xroomate merangkap xcoursemate masa kat belajar UiTM dulu, Kak Elly...

Thanks Kak Elly...

Kak Elly la bawak aku jalan2 keliling Kuching... Tapi at first kami g makan dulu kat My Village Barok tu...Nak g tempat makan tu kena seberang sungai naik sampan... Cuaca hujan, Kak Elly tak berani la nak bawak kami naik sampan tu... Risau nanti tengah2 sungai tu air besar datang... So, naik kereta, pusing la jauh sikit...


Cantik la kedai My Village Barok tu... macam makan kat dalam hutan plak.. hihi... decoration kedai tu dari batang2 kayu....




Air Teh C Special... SEdap giler! Aku repeat kot minum air ni.. tambah 2 cawan...RM2.50 secawan. OKlah kan harga tu sebab berbaloi baloi...




Nasi Ayam Ketok. Exactly Nasi Ayam Penyet. SEDAP GILER jugak... hihi...



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: