Wednesday, February 4, 2015

Selamat Hari Lahir En.Suami



Hehehe.. Sebulan kot dah berlalu...

So, happy belated bufday lah ye papa...

Tu kek ma belanja. Makan tau... :) *amik peluangla ofis dah dekat ni waktu lunch g dating.. =p

Tak reti la ma nak wish romantik2 ni..

Just,

Nak ucap selamat berumur 35 tahun. Umur bukan faktor tua ye pa.. Asalkan awet muda ye? cess.. Hehe.. Terima kasih kerana menyayangi isterimu dan anak2, terima kasih kerana rajin melayan kami bertiga. terima kasih lah atas segala2nya. Semoga hidup papa lebih ceria dan gembira bersama kami... senyum sokmo. Senyum kat ma je, kat orang lain takyah.. hahaha... ma jeles. Ingat2 kami selalu...=p

*Kes, kalau dia g mana2 je orang takkan sangka dia dah umur 30an, ada bini n ada anak 2 org. =p



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: