#LunchDateUB 1

Hari apa ntah hari tu... Si Julee ni ada meeting kat TM Putrajaya ni... Dia ajak lunch sekali.. Aku ngan Hany je free, kawan-kawan lain ada hal.. Takpe geng, next time keh.. :)

Julee ni keje kat KL, dok pun kat KL, so memang jarang dapat jumpa berbanding ngan kengkawan lain...


Aku dah lama tak masuk toilet Alamanda... yelah kan,, ari tu tgh renovate... sekali masuk.. tu dia cerminnn, besar sebesar2nya... kalau masuk tengah malam ni, takuittt.. hahaha..



Kitorang decide nak makan kat Black Canyon je... Ramai jugak orang time2 bukan hari gaji ni...


Set 6. Not bad. Tomyam dia sedap. Hany tak makan pedas. so aku dapat dua mangkuk la tomyam dia.. haha... alah, mangkuk kecik je...


Hany tegur : Nape ko senyum mate ko kecik sebelah Na? 
Hahaha..
Aku pun taktau nape Hany...
Ni pun jenuh jegill bijik mata.. :)


Alolololo, taulah dua2 kecik.. ok majuk bai! 

Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...