Tuesday, September 2, 2014

Majlis Aidilfitri Bahagian Latihan, INSPEN

Entry raya berderet2 ni... maaf ya.. harap sudi baca..:)

Actually Majlis ni 3 in 1.

Majlis Aidilfitri
Farewell Puan Aina Eidayu
Doa Selamat Puan Azalina berangkat ke Mekah untuk menunaikan fardhu haji.

Bagus. Jimat dan ringkas. Buat sekaligus je kan. Takde la orang luar cakap, asyik makan je keje gomen ni.. Haha, upss!

Eh, dulu masa aku keje kat Kilang Hicom Teck See dulu selalu jugak makan-makan. cumanya masa itu tiada blog n what so ever... kan.!




Inilah saja ruang yang ada untuk 3 majlis ni... ofis unit aku terpisah kat atas. tingkat 6 nun. ni buat kat level 3, di mana ianya menempatkan Unit PPTM dan Unit PPH. Aku? Unit PPPE. Staff yang hanya ada 7 orang tu. Hehe.



Makanan sampingan. kuih bingka n kek lapis sarawak tu home made ye... yan yang buat... sedappp... kek coklat pun home made.. sedapppp.. eh aku ni ape je yang xsedap kan...=p


Rendang, bubur kacang, kek carrot, buah-buahan...


Main menu. Sate... Hahahaha, orang raya kena lah menu raya kan... hikhik... ni pun antara sampingan. Tapi sebab portion dia besar, so nampak mcm antara main dishes la...


Menunggu Timbalan dan ketua-ketua unit...




First time kot letak gambar2 dorang kat sini.. ni lah rakan sekerja yang baru... Semuanya baru... : Iffa, Linda, kak Ila dan en.zaidi... Kalau panggil En. Zaidi ni kan, dan2 teringat laki... eh macam janggal je sebut nama laki sendiri...:)


Me n Iffa. Ada orang kata ada iras muka kitorang ni...ye ke?




Sampai dah orang yang di nanti... jom soruuuuu!


Last!. Muka tuan rumah harus kena tempek kan... =p

Bai.!


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: