Tuesday, September 23, 2014

Jalan-Jalan Hujung Minggu

Hari Ahad lepas papa dorang cuti... Dah asyik g jalan taman je kan, aku ajak cuci mata kat Mall... Plan nak Main Place, Puchong tu, The Mines, One City, IOI Mall, at last, Alamanda jugekkk hehehe...

Sian dia baru balik keje malam kan, so, kita g dekat2 je...

Alamanda pun best hape???? hihi..

Cepatla Shapadu Putrajaya Haven tu siap, kita jalan situ pulak okeyy..






Pose2 dalam kete tu semuanya masa tengah tunggu papa dorang g beli susu pampers bagai kat Darussalam Presint 9, tulah kedai kalau nak shopping pampers n susu.. Ahaaa! Dani teruk dah atas tu... Dah takde gigi dah... Bila la mama nak g bawak abang Dani g jumpa dentist lagi ni? Ari tu doctor suh operate, aku yang risau sebab dia tak berapa kuat lagi.. asyik demam batuk selsema on off... Sekarang ni dah ok kot... Nantilah mama set appointment ye abam... :)


Ok senyum macam ni bagusss. Tak nampak gigi.. hehe..


Lepak kat depan Noodles Station tu bagi dorang main kat playground tu.. Tup tup ada meja kerusi ni..Lepak jap kat situ... Bagi dorang main puas2...



Naik kete Batman.. hehe



OOTD katenye! Hahaha... pandai dah anak aku ni... nak pakai baju ni mama, nak paka spek mata lah mama nak pakai beg lah mama...

Hurmmm... ikut awok la nakk oii..

Besar dah anak2 aku ni kan... cam baru je bersalinkan kome ni...

Thanks papa bawak kami jalan-jalan... :) Muahhh Muahhhh...

No comments: