Tuesday, August 26, 2014

Kursus 4 hari

Assalamualaikum dan salam sejahtera geng2 blog semua...

Last day hari raya ari ni kan... kejap je masa berlalu...

Start semalam dan seterusnya maybe akan jadi waktu aku jadi workerholic... semalam aku handle kursus buat register bagai. Dan aku juga ada training 4 hari.. haaa.. multitasking la smlm... xpe dh lepas...

So hari kedua training..tajuk best jugak.. motivasi... tapi nak lari jap ni naik atas keje melambakkk... bulan 9 ni 4 kursus nak kena handle. Semua kursus jenis long term n terdiri drpd org2 BESAR ni. Hope dipermudahkanlah semuanya...

Enady pun dh agak bising. Mama ni asyik kursus je. Kelam kabut papa tengok. Dulu keje ofis lama, xde pun mcm ni.

Hurmmm... xtau dh nak explain cemane...dh banyak kali explain, 30 tahun keje takkan nak keje yg samaje..  cuma cakap, bersyukurla papa, mama xde kerja jauh2 kat luar... :) malas nak amik port. =p

Maafla ye sayang, mama still in effort to adapt all this. :)

Xpelah, lama2 oklah tu kan...

Ok cau cin cau dulu.. bye...

No comments: