Monday, May 12, 2014

Training Asimilasi : Day 1

Assalamualaikum.... dan selamat pagi..:)

First day attend kursus asimilasi...

Training ni khas untuk staff Inspen yg telah berkhidmat bawah dari 2 tahun. Ade 2-3 orang baru sebulan lebih termasuk aku la.. hehe..

So, hari ni belajar pasal teori je. Esok sampai jumaat baru aktiviti outdoor... tak sabar rasanya nak menanti hari esok sebab bukan senang dan selalu nak join aktiviti mcm ni... berkayak, tido dlm khemah, meredah paya.. last buat aktiviti ni masa kursus Biro Tatanegara (BTN) dulu...

Tapi tapi tapi... sedih jugak ni...

Tak pernah aku tinggalkan Zara even satu malam pun... sobs sobs... mcm mane lah dia nanti sebab malam biasanya aku akan breastfeed dia... mujur lah sekrg dia dh nak minum susu formula..terinspirasi daripada abam dia.. haha.. abam nak minum susu, dia pon sama.. :)

Ok, kang sambung aktiviti seterusnya..:)

2 comments:

dakcik said...

best tau kursus kat sini..dlu ms ain JPPH kitorg kursus teambuilding kat kem el azhar ni lah..sape trainer dia?..kalo ziqzul mmg terbaekkk!!
tu kursus yg terbaek pernah ain ikut..;)

gudluck!

Ana Lyana said...

Best sangat ain... En.faizul nama trainer dia.. dr success touch konsultan... terbaik lah!..:)