Photobook Free




Sape nak pegi terjah Mydeal.com...

Aku baru hantar satu pagi tadi. Tapi yang ni version Pixajoy.com. Yang hari tu yang 7 buah photobook tu semua pakai Groupon n syarikat yang bagi free adelah Photobook.com.


 Ni yang first aku buat...
Second, gambar pergi Cuti2 ke Penang..
Sekali 3 aku buat.


yang keempat : Aku buat mileston zara dari dia baby sampai umur 30 hari.
 

Yang ke-6, gambar Dani Zara bergumbira kat playground Taman Putra Perdana
 

 yang ke-tujuh, Latest. Baru semalam sampai.

Ada banyak lagi nak redeem ni. Expired date sampai May 2014.
Yeehooo..!

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Lapar tak?

Hai readersku, Lapar tak tgk sandwich kat atas ni? Hehehe Tuan tanah tgh lapar ni... jom dinner uolls... Jangan lupa foll...