Wednesday, February 12, 2014

Photobook Free




Sape nak pegi terjah Mydeal.com...

Aku baru hantar satu pagi tadi. Tapi yang ni version Pixajoy.com. Yang hari tu yang 7 buah photobook tu semua pakai Groupon n syarikat yang bagi free adelah Photobook.com.


 Ni yang first aku buat...
Second, gambar pergi Cuti2 ke Penang..
Sekali 3 aku buat.


yang keempat : Aku buat mileston zara dari dia baby sampai umur 30 hari.
 

Yang ke-6, gambar Dani Zara bergumbira kat playground Taman Putra Perdana
 

 yang ke-tujuh, Latest. Baru semalam sampai.

Ada banyak lagi nak redeem ni. Expired date sampai May 2014.
Yeehooo..!

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

izzatul azma mohd asri said...

Kak Anaaaa banyaknya voucher !!! Photobook tu saya ada dua je, satu guna email saya. Satu guna husband. Hehe mcm mana akak boleh ada banyak ni !!!

Kalau ada lagi yg best mcm ni, share tau !