Thursday, January 16, 2014

Penang - Part 3 : Makan Pasembor di Persiaran Gurney

Sambung dari Part 2 cerita Cuti2 Penang hari tu...:)

Lepas balik dari mandi manda kat pantai, setel dulu Maghrib semua, pastu masing2 perut dah berkeroncong... Plan nak makan kat tepi laut tu. Persiaran Gurney kan namanya... Pi Penang, wajib makan Pasembor lah kan.. dan Char Kuew Tiau... Rasa dia biasa-biasa je...:) Jarang makan Pasembor so, taktau rasa yang sedapnya macam mane.. Char Kuew Tiau tu puas hati. Udang dia besaq-besaq dan sedap jugak la..

 




Meja makan kitorang tersebelah plak ngan Khairul Fahmi Che Mat n Fakhri Ashaari... Haha Kakyang cakap... hensemnya long.. hensemnya.. Haha, dan dan ko nak carik boyfren football player yer... pui.

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: