Musim durian datang lagi

Last week, memang plan nak balik kampung sebab "oh kome, durian dah luruh!" hahaha.. gaya nak nyanyi macam lagu Mr. Os tu..

Sebelum balik kampung tu, saje je Ibu ngan Ayah wasap gambar2 durian.. so sweet... nak suruh balik cepat ler tu ek..:)




Otw balik kg, jumpa ni kat highway. Oh my shaklee..:)

 Zara selfie.


Sampai2 kampung je, Ibu suh carik durian.. Enady mmg teruja dengan durian2 ni.. Laju je dia pegi carik.


Ni dia hantu durian sudah mariii..



nyum nyum nyum nyummm.. terbaiklah durian ni..


Ni hari kedua..:)


Musang tak king sangat..:)


Durian tertusuk kayu.. ajaib kan.. ayah kata, mungkin buah ni paling tinggi ..



 Haah ko! hambekkk.. selambak...:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...