Musim durian datang lagi

Last week, memang plan nak balik kampung sebab "oh kome, durian dah luruh!" hahaha.. gaya nak nyanyi macam lagu Mr. Os tu..

Sebelum balik kampung tu, saje je Ibu ngan Ayah wasap gambar2 durian.. so sweet... nak suruh balik cepat ler tu ek..:)




Otw balik kg, jumpa ni kat highway. Oh my shaklee..:)

 Zara selfie.


Sampai2 kampung je, Ibu suh carik durian.. Enady mmg teruja dengan durian2 ni.. Laju je dia pegi carik.


Ni dia hantu durian sudah mariii..



nyum nyum nyum nyummm.. terbaiklah durian ni..


Ni hari kedua..:)


Musang tak king sangat..:)


Durian tertusuk kayu.. ajaib kan.. ayah kata, mungkin buah ni paling tinggi ..



 Haah ko! hambekkk.. selambak...:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...