Friday, December 27, 2013

Rasa Utara @ Galeria, Putrajaya

Lunch tadi sempat makan dengan anak buah yang bersemangat tinggi, Zana Adieyza kat Rasa Utara, Galeria. Galeria ni kat Presint 4, Putrajaya. Sebelah DCA. Jabatan Penerbangan Awam.

Rasa dia so so je. Xdela sedap tersangat2 mcm kat warung bunian tu. Haha.. nanti nak repeat. Cuma tempat dia comfortable la klu utk makan sambil discussion. Aha! Tadi discussion hala tuju bisnes part time aku n anak buah aku te ler...seronok!. Makan2 sembang2 gelak2. Pastu sesi mengenang time mula2 buat bisnes dulu... sama2 dah rasa susah payahnya... tp xbermaksud skrg dh senang. Kena usaha lebih gigih lagi utk last stage..baru boleh senyummm..

Aku order ayam kari kapitan. Aku igt kapitan ni ala2 mamak.. kes xdpt makan kat restorang kapitan, penang. Aku terkenang2 smpi la ni..tp lain la.. hurmm potong selera. Tp aku ngap je. Set dia datang ngan nasi, sayur kobis, sayur kacang panjang masak lemak, sambal belacan. Pastu aku order cendol. Manis sangat. Xhabis makan pun.

Oklah. Nanti klu ada masa nk try mihun tomyam dia n soto. Sedap ke tak..

Sekian.

2 comments:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

Dia kalau belanja babah mungkin sedap

Zana Adieyza said...

mommy, next time kita gie makan2 lagi eh.. hehehe