Sunday, June 9, 2013

Promosi huggies = beli 3 free 1 pool

Tak tau promotion ni start bila tapi masa aku pegi beli tu terdengar la promoter2 tu ckp seminggu kita kat sini sampai ahad. Means sampai hari ni je.

So korang yang berdekatan, pegilah terjah. Semua saiz rm29.90 sahaja. Kecuali newborn n s, rm24.90.

Aku hari tu kebetulan nak pegi alamanda. Nak g bayar keta kat Amislamic Bank. Setel hal kereta baru g terjah situ. Aku bukan regular customer for Huggies, budak2 ni pakai Drypers, tapi dah murah kan, belasah ajelah. Very lucky bila Zara n Dani xde alah ngan Huggies ni..:)

Oh ye, Lokasinya kat depan Aeon Big atau dulu namanya Carrefour. Alamanda. Cepat2 terjah korang. Beli 3 pack free 1 swimming pool kecik xkecik, besar xbesar la.. aku tgh pikir kat mana nak pasang benda alah ni. Haha. Rumah 12 tingkat katenye!

No comments: