Friday, March 8, 2013

UB's Gath Bil.1/2013 @ Pullman, Putrajaya

Eceh, tajuk gaya mesyuarat orang gomen pulak.. hehe..

Barulah ada kesempatan nak buat entry ni. Mengumpul gambar sebenarnya. Dah terkumpul pun, liat sangat nak transfer gambar to lappy, makanya terperuk sajelah..

Lets begin the story....:)

Ideanya secara tiba2, tu pon sebab Mek Kontan, Si Na tu nak datang katanyer. Makanya berdiskas-diskas lah kami. Bab-bab makan ni, memang kami laju.. Hahaha, tambah si Hany tu.. AJK makan volunteer katanya, patutlah mak mertua ko suka ko dok dapur Hany..:)

Setelah berdiskas, maka set lah venuenya kat pantai buatan Pullman nun di Putrajaya.. Dah dekat kan, join aje ler. Si Dani plak kat kampung, senang sikit mama nak bergosip, abang ui.. Mama jaga Zara je sambil kunyah kunyah dan kunyah.. haha..

Sedih betul gambar makanan xde. Aku list menu jelah ek.

Dira - roti jalan
Hany - bihun goreng
Aku - sandwich telur n sardin
Mar qaseh - nugget
Fad - air teh bunga
Jue - Air mineral

Kami berenam je, tu pun dah meriah sangat. Anak2 lagi syok.. Leka main pasir pantai yang halus mulus tu.. Mak-mak, makan makan makan, gosip gosip gosip..( xdelah ngumpat, sembang2 hal semasa), bapak2 jaga anak2 yg mandi.. Haha, sian..

Dah jom layan gambar..

Nextttt, korang, nak buat gath kat mane?


 Emeer n Alif, si Aliff tu penuh gaya.. hiks

 gambar dah tunggang terbalik. Cikzara bukan main suka lagi dia main air..




 Faqihah...

 Feeling Diva ke cikzara?

 Mama bagi can lah kat Zara main pasir..















♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

3 comments:

antalya said...

next potluck I offer umah I pulak amacam??

nadeera said...

roti jalan tu roti apa ana?hahahah

lovely said...

oh kat pullman. patutlah airnya nampak jernih.