Saturday, March 2, 2013

Promo Shaklee Mac 2013 : Ostematrix



Wow wow weeeee!!!

Bulan ni promo Oste la..
Bagi ibu-ibu menyusu, bakal-bakal ibu mesti sukakannya..

Benefit untuk Ibu Menyusu (Pengalaman sendiri) :

- Malam-malam xde dah sakit belakang, sakit pinggang akibat dari menyusukan baby, bukan malam je tau..
- Dah xde lenguh2 badan, kejang2 kaki tangan semua dukung budak tecik ni haa..Ratu dukung Zara ni..
- Oste ni makan waktu malam sebelum tido, esok pagi konfem lawas je.. Keluar isi perut semalamnya.. haha, no sembelit..
- Ibu menyusu kan, kalsium akan share ngan anak sekali melalui susu ibu yang baby minum, kalsium kita makin kurang lah sebab share kan..
- Tulang temulang baby cepat kuat, Zara 2 bulan dah meniarap (ni aku rasa sebab pengambilan Oste )
- Bagi yang malas minum susu, telan je oste ni.. hehe..

Untuk bakal-bakal Ibu pulak :

- time ngandung nilah yang kena lebihkan kalsium sebab kalsium ibu akan kongsi ngan baby dlm perut.
- elakkan kekejangan.
- no more sembelit dah..
- bagi bakal-bakal ibu yang tak boleh minum susu. Ramai yang aku jumpa, kawan2 sendiri pun ada, time tak ngandung suka sangat susu, bila dah ngandung, pandang susu pun taknak, camne baby nak dapat kalsium kan..

Insyallah, Oste ni sangat senang nak telan. Bila dah ada dalam mulut, licin je oste ni masuk dalam badan. :)

Ostematrix Shaklee ni lebih daripada kalsium tau..
Dapatkannya sekarang..:)

Oh ye, bukan hanya untuk Ibu menyusu dan bakal Ibu sahaja,


1.Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian.
2.Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang
3.Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
4.Wanita yang berumur 30 tahun dan ke atas, remaja dan warga tua.
5.Wanita yang mengalami gejala PMS
6.Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
7.Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain


Harga terendah pada bulan Mac sahaja..


PM me untuk detail dan harga istimewa! :)
________________________________

Ana Lyana
Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ]
Hp | 0133396435 / 0182244135
anacomey_84@yahoo.com
FB Page : Dani Dania Store




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: