Thursday, December 13, 2012

hrmis oh hrmis

orang-orang keje gomen mesti tgh sibuk buat hrmis sekarang ni kan..

aku punyala semangat berkobar2 nk buat skt, nk isi cuti, leh pulak tgh selenggara hrmis ni..

aduhai, saya nk cuti la..

6 comments:

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

tidak mesra pengguna betul hrmis ni..macam2 masalah..lg haru bile nak isi borang skt nanti..better pakai manual jer..senang & tak buang mase nunggu die loading..

Dayu said...

SKT aku dah hantar. cuti kat tmpt baru ni admin yg isikan. kami isi borang mcm biasa.

tp demi nak antar SKT aritu aku tak lunch ok. nak tggu laju kena time lunch. bongok lah sape yg manage server HRMIS ni. tlg upgrade please. satu malaysia pakai ok!!

Ana Lyana said...

@Dayu


hahaha, struggle kot nk siapkan hrmis hujung2 tahun ni..

Nurhayati Mohd said...

cuti je la..pastu baru masuk HRMIS.. pakai buku or borang manual dulu..mcm tempat akak hihi

Sue Echan said...

aku da give up klw nk menghadap sistem yg hamis ni. line lembap satu hal. tak bole save n buka tu yg bikin hati panas..

iietamalek said...

gov dh pakai sistem ye nak apply cuti?