Wednesday, August 1, 2012

Attention tu Geng UB

Aku terpaksa delete bloglist Geng UB sebab blog nurulaziayana.blogspot.com ada Malware. Maaf ye Yana. Tak dapat nak trace kat bloglist nama blog Yana apa. So, terpaksalah delete semua. Bloglist UB tu ada je kat dalam Group FB kan, tapi kat opis ni FB kena blocked. Malas nak tunggu malam kang nak update kat umah. Jadinya korang Geng UB drop komen kat sini k.. Nak up balik link2 blog korang.. Tq guys!



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

4 comments:

juelee said...

rajen betol ana update.. jue bior je ada malware ke hape hikhik malas betol nk betolkan..

Intan and The Boys said...

intanandtheboys.blogspot.com

antalya said...

link blog yun http://antalya2102.blogspot.com/

Aishah Rahim said...

http://myaishah.blogspot.com/

Haha. Patutnya Ana remove blog Aziyana je. :)