Attention tu Geng UB

Aku terpaksa delete bloglist Geng UB sebab blog nurulaziayana.blogspot.com ada Malware. Maaf ye Yana. Tak dapat nak trace kat bloglist nama blog Yana apa. So, terpaksalah delete semua. Bloglist UB tu ada je kat dalam Group FB kan, tapi kat opis ni FB kena blocked. Malas nak tunggu malam kang nak update kat umah. Jadinya korang Geng UB drop komen kat sini k.. Nak up balik link2 blog korang.. Tq guys!



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...