Attention tu Geng UB

Aku terpaksa delete bloglist Geng UB sebab blog nurulaziayana.blogspot.com ada Malware. Maaf ye Yana. Tak dapat nak trace kat bloglist nama blog Yana apa. So, terpaksalah delete semua. Bloglist UB tu ada je kat dalam Group FB kan, tapi kat opis ni FB kena blocked. Malas nak tunggu malam kang nak update kat umah. Jadinya korang Geng UB drop komen kat sini k.. Nak up balik link2 blog korang.. Tq guys!



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...