Wednesday, June 27, 2012

i-City


Kali kedua kot aku jejak kaki kat i-City ni. Kali pertama masa Dani 3 bulan jugak. Klik sini. Baru-baru ni pegi time Zara 3 bulan jugak. Eh, apehal papa korang ni bawak mama pegi i-City ni Dani Zara? Asal lepas habis cuti pantang je bawak datang sini. Ape ke heynye yop?


Dulu pergi ngan adik ipar aku, Adik Udin. Kali ni pegi ngan KakYang. Ate dah dia je yang dok ngan aku sekarang ni.


Banyak dah perubahan kat i-City ni. baru 2 tahun tu. Belum lagi 10 tahun akan datang. Mesti lagi canggih.


Siap ada Eye of Malaysia. Version i-City punye.. Malas nak naik sebab slow gila. Sampai aku cakap eh tak bergerak ke wheel tu. Tengok dekat-dekat baru nam[ak. La bergerak rupanya.


Game pun dah ada banyak.




Tak lepak lama pun sebab aku dah penat. Plus si Dani dah mengamuk-ngamuk mintak dilepas. Malam tu ramai sangat orang.


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

ibu humaira said...

wahhh izara dah pegi i-city ye... :)