Friday, June 8, 2012

3 tahun


Syukur alhamdulillah....

Sudah menginjak ke angka 3. 3 tahun sudah usia perkahwinan kami pada 07 Jun yang lalu. Alhamdulillah juga kami dikurniakan anak-anak yang comel dan bijak. Dani dan Zara.. Mama and papa love both of you so much. Nyawa kami berdua.

Ya Allah, Kau peliharalah hubungan ini sehingga ke akhirnya. Kau peliharalah juga anak-anak kami dan jadikanlah mereka anak yang soleh dan solehah.

To my hubby, thank you for loving me always, jaga mama, lindungi mama, kasih mama, cinta mama, sayang mama dan semua-semuanya lah. Mama sayang papa selamanya!

Dah, taktau nak buat ayat jiwang apa. Kami tak celebrate pun. Wish je cukup. Kek-kek tu nanti lah. Tunggu bajet lebih sikit..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

antalya said...

hepi anniversary koranggg

antalya said...

hepi anniversary koranggg