Wednesday, March 7, 2012

SBPA : Tunggu esok - 8 Mac 2012!

Lama tak bukak topik SBPA.. Tadi jalan-jalan kat blog orang, terjumpa satu blog ni... Rupanya esok ada perhimpunan Penjawat Awam ngan PM kat PICC.. PM akan annouce pasal SBPA ni... Dah lama tunggu kan, apelah ceritanya... Kita tunggu sama-sama esok..:)


*********************

Sehari je lagi. Esok akan diumumkan berita gembira seperti yang diwar-warkan oleh Cuepacs. Apa beritanya? Tunggu...

Semalam terdengar orang besar-besar di sini bercakap. "Najib akan announce yang SBPA dimansuhkan. Tak jadi. Akan diganti dengan imbuhan bagai". Haish, biar betul. Berdebar ni. Jangan tak jadi, jangan tak jadi.

"Apa nak jadi, apa nak jadi, ada yang kalah PRU kali ini nanti".  - Version Lagu S.M Salim.

Penjawat Awam yang pergi ke Putrajaya International Convention Centre (PICC) esok, ini aku belanja air minum. Klik Sini.

Ramai yang tak sabar dah kan? Aku pun. Nak menamatkan episod serabut skim perkhidmatan kelam kabut. Hehe.

P/s: Sabar itu separuh dari iman. Tapi kalau dah asyik dipermainkan je, mungkin kena kaji kot perihal sabar tu.


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

AdaM Hawa said...

good news or bad news..
tak sabaq!! hehehehe hope good news..