Wednesday, February 22, 2012

Dani @ school


Draft yang terperap lagi..

Gambar2 ni semua masa Dani awal-awal masuk taska ari tu..

Alhamdulillah, sekarang dia dapat adapt ngan environment baru dia.. Dah nak masuk bulan ke-3 dah.. Tapi bulan Mac ni, Dani bakal bercuti selama 3 bulan jugakla.. Hehe.. kena ikut mama dia berpantang.. Huhu, risau la pulak nanti nak masuk school balik akan toghoyak-toghoyak balik.. Harap-harap tidak lah..

School atau taska ni kat bawah ofis aku je, kat tingkat 1.. Aku keje kat tingkat 4.. Lama ok aku nak tunggu turn dapat taska ni.. Seingat aku, aku booking start aku ngandung kan Dani 4 bulan lagi.. Dani dah umur setahun 9 bulan baru dapat.. Alhamdulillah, mujur dapat.. Kalau ikutkan list, ramai lagi nama kat belakang belakang aku tu.. Now, sampailah turn aku.. hehe.. Syukur.. Untuk adik baby pun aku siap-siap booking dah. Senang sekali harung dok sini.. Apa2 hal senang..


Gambar kurang jelas sebab aku dok berkejar ngan Dani sebenarnya.. dah lari laju beno sekarang ni.. Tapi cara dia lari tu kelakar ok.. Haha.. macam penguin lari...=p


Ruang untuk budak-budak tengok tv..:)


Mula-mula aku rajin gak suap dia makan pagi-pagi tu. Tapi sekarang ni kadang-kadang dah tak sempat nak suap sebab kang masuk opis lambat. Tambah-tambah plak, nanti kul 9 pagi, pihak taska akan bagi makan jugak. Pagi-pagi Dani minum susu dulu..

OK dah...

Takde penutup, sebab entry ni separuh-separuh aku buat.. takde idea..:)

Sekian..


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

nanonano said...

bestnye school dani, luas & slesa je, :)

KhaiZa said...

besar ek... selesa nampak

AdaM Hawa said...

besa erk school dani ni.. cam menarik je.. cam nak join plak..