Mama sibuk dia pun sibuk jugak


Semalam kena stay back kat opis sebab ada kerja urgent yang nak kena setelkan.. Meeting yang sepatutnya diadakan petang semalam ditunda ke pagi ni. Lega jugak rasa bila postpone. Sebab ada banyak masa nak standby folder. Tapi tak sempat jugak. So, pukul 5 tu aku turun bawah ke taska hangkut Dani naik atas..


Aku tengah busy buat keje, korang tengoklah dia.. busy jugak! Busy menyepahkan makanan.. Nasib baik kat  opis nak.. dan mama sedang membusy buat keje. Jadinya, aku biarkan aje.. Dah setel keje, baru bersihkan..

Entry auto publish. Pagi ni aku ke kilinik untuk check up 30 weeks. Owhh! 30 weeks??? Cepatnya masa berlalu..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP