Perutku 5 bulan

Tak tau lah nak kira macam mana kandungan ku kali ni. Ikut last scan ari tu,  minggu ni dah kira 20 weeks la.. Ikut appointment check up 2 minggu lepas, tinggi rahim dah 23 weeks. Panjang jugak gap tu, Kira-kira sebulan.. At least aku assume je la 5 bulan.

Perut pun tak berapa besar. Takpelah, tak kisahlah. Janji baby sihat kan baby..:)

Dah rasa juga kick dia.. Sangat seronok.. feeling mengandung sulung gitu. Terlupa pulak ada Dani.. Haha.. sian anak sulung mama tu..:)

Dari tepi

Dari depan

Tanpa edit. kecikkan gambar je..

Pagi ni ada kakak kat opis cakap, muka bersih dan berseri.. Auwww, malunya.. Ntah, aku rasa biasa2 je.. Taktau adakah petanda baby dalam perut ni baby girl or seri orang mengandung kan..ataupun penangan VCO...tak tau mana satu dah.. VCO tu aku dah makan dalam sebulan la, tapi aku ni awal-awal je semangat makan 2 kali sehari hari-hari.. sekarang ni asyik terlupa je nak makan..:)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
3 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP