Like Dani Giveaway

-Sticky Post-

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Selalunya hanya join GA dan contest orang je, kali ni nak cuba buat giveaway pulak..
Senang je caranya..

Pertama : 

Buat tajuk entry "Like Dani Giveaway"

Kedua :

Mesti follow blog INI dan INI

Ketiga :


copy banner ni dan link kan ke entry ini.

Keempat :

Ni perkara yang paling penting sekali.. klik sini
dan klik LIKE gambar tersebut.
Jangan lupa komen kat gambar tu supaya senang aku nak check.

Kelima :

Dah siap semua syarat-syarat, sila tinggal kan link entry dan ID Facebook anda kat komen ok..:)

Hadiah :

Akan difikirkan kemudian. Kemungkinan top up, keychain, fridge magnet atau lain-lain. Itu akan diupdate nanti..Pemilihan pemenang akan dibuat menggunakan random.org.

Tarikh tutup :

31 Disember 2011
Ok, korang selamat mencuba.


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...