Sunday, November 13, 2011

Like Dani Giveaway

-Sticky Post-

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Selalunya hanya join GA dan contest orang je, kali ni nak cuba buat giveaway pulak..
Senang je caranya..

Pertama : 

Buat tajuk entry "Like Dani Giveaway"

Kedua :

Mesti follow blog INI dan INI

Ketiga :


copy banner ni dan link kan ke entry ini.

Keempat :

Ni perkara yang paling penting sekali.. klik sini
dan klik LIKE gambar tersebut.
Jangan lupa komen kat gambar tu supaya senang aku nak check.

Kelima :

Dah siap semua syarat-syarat, sila tinggal kan link entry dan ID Facebook anda kat komen ok..:)

Hadiah :

Akan difikirkan kemudian. Kemungkinan top up, keychain, fridge magnet atau lain-lain. Itu akan diupdate nanti..Pemilihan pemenang akan dibuat menggunakan random.org.

Tarikh tutup :

31 Disember 2011
Ok, korang selamat mencuba.


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

7 comments:

mas said...

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/11/like-dani-giveaway.html

id fb:mas Ibrahim

fiQ'Ra said...

salam, mas join ya :)

sudah like..

id Fb: Siti NorMastura

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/11/like-dani-giveaway.html

Zalina said...

http://usharapa.blogspot.com/2011/11/like-dani-giveaway.html


id fb:zalina ghazali

syakila said...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/11/like-dani-giveaway.html

join sama

id fb:shakila zainun

tq

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2011/12/like-dani-giveaway.html

id fb:taufid idris

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 9.34 malam nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/12/like-dani-giveaway.html

sarah said...

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/12/like-dani-giveaway.html

id fb:siti sarah mohd ghazali