Wednesday, November 16, 2011

Dedicated to me..*From blog KakYang

Korang rindu Dani tak? Hahaha, aku teramatlah rindu rindu rindu rindu wey.. rindu nak bangun tengah malam buat susu... haishhh, lepas ni bila Dani dah balik sini mesti liat nak bangun tengah malam nak buat susu..huhu.. Nikmatilah malam yang indah selama sebulan lebih ni ye..Indahlah sangat, padahal hati rindu gila kat anak. Syukur ada peneman dalam perut ni, asyikla mengulit-ngulit tendang perut aku bila malam menjelma..Love you baby.. nanti abang balik, baby main ngan abang ye..

Entry ni aku copy paste dari Blog Kak Yang. Adik aku tu dah balik kampung untuk prepare MUET and sambung belajar balik this weekend.. Thank You KakYang for this entry..

************
Nephew, Dani, today morning. :)

Kids nowadays. Ishhhh. =='

Add caption

Opssss, mak yang ikat rambut panjang Dani. :D

Seriously, just like baby gril! Soooo cute!


Time to play outside! 

Watch out! Wrong shoes lh.

When he saw his Aki. ^__^




My shoes pun you belasah kan. =='

Errr... =='

Just looks like Joyah mana dh Si Dani.

Ouh, Dani is very very pembersih tau. Once he put his feet on the outside floor, mesti looking for shoes. He doesn't care lh mana-mana shoes yg dia nampak, belasah je. Including my wedges tu! Hahahaa. But, without shoes, kaki dia mesti terjengket-jengket on the floor tu. Hahahaa, how funny!

Just like nenek Dani said, "macam papa dia lh, pembersih tu." Hahahaa, bangga lh ye Si Papa Dani, that I call, Abg Ady. Mama Dani, angkat eyebrow je lh ye. Hikhik.


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

fieda said...

ala tomeynya dia..