Thursday, October 27, 2011

Tak tahu nak kata apa dah!





Lagi dilarang, lagi dibuat.. Telinga pun sempat berasap je, kulit tukar jadik hijau. Suara dah tak mampu nak dilontarkan...Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Owh itu hanya dalam hati dalam fb dan dalam blog ini sahaja...

That's why, lantai umah memang kena hari-hari sapu dan mop!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

Dayu said...

rajin kau nak mop tiap2 ari
lantai umah aku mmg comot dah
aku pemalas
tak lah aku mop tiap2 ari
selalu lap je ngan kain buruk area terlibat..
ada anak kecik gini la kan

Zana Adieyza said...

biasalah kak.. budak tengah nak membesar..

kema said...

wah, gerammm tgk dani... :)