Tuesday, October 18, 2011

Scan appointment #02

Kepala dan badan dia kot..:)
Scan appointment kali kedua ni adalah untuk confirmkan tarikh bersalin aku. Before ni aku main belasah je tarikh first day aku last period.. Haha, atenye tak tersangka terpregnant kan..(bukan tidak mensyukuri nikmat yang Allah bagi ni, tapi tak sangka secepat ini, takpe aku redha..:) Udah gelabah le menghitung hari bila tarikhnya..=p

Bila belasah je bagi tarikh tu kan, doctor pun tetapkan EDD aku on 2 Mac 2012. Lepas tu bila buat scan, doctor cakap baby aku macam kecik. So, aku pun bagitau yang aku tak berapa ingat tarikh last day period. Tu yang doctor decide buat scan lagi sekali untuk confirmkan tarikh baru..

Makanya, EDD ku yang baru adalah on 13 Mac 2012. Ada rezeki, untung-untung tarikh baby ni nanti sama ngan abang Dani dia. :) Dani lahir on 11 Mac 2010.

So, sekarang aku sedang pregnant 18 minggu..Dah tak sama dah ngan Ekin Mawi..kuikuikui..

Pandang lama sikit kat tarikh lahir tu ek..=p


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

sweethOneY said...

akak, semoga semuanya selamat !

atty's said...

kalau sama tarikh atau dekat2..leh celebrate sekali arung

misha.w said...

alahaiiiii.. dah nampak baby.. kita pulak excited. hehehe

widydib said...

hihi sempat lagik ek nak same ngan ekin mawi...
besday dani same ngan saya lah..:)