Hujung minggu : Sabtu yang boring


Kalau Sabtu minggu lepas ada Ibu ngan Ika kat umah.. Huhu, rindu Ibu, Ayah n Ika... Tapi minggu ni punya Sabtu hanya berdua.. aku tengok muka Dani, Dani tengok muka aku.. huhu, boring nyaa kan Dani. Tunggu papa esok ek, papa kata nak bawak Dani g tengok fish kat Wetland..:)

Bila Dani sepahkan barang-barang mainan dia tu, at least ada la jugak keje yang aku nak kene buat..hehe.

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...