Gossip : Kecik kah Raja Lawak yang ditahan?

Baca Metro on9 dan terjumpa berita ini >>>> http://www.hmetro.com.my/articles/RajaLawakkenatahan/Article

Dan hasil research aku *cewah, Juara Raja Lawak yang dimaksudkan adalah kumpulan Kecik iaitu Juara Raja Lawak pada musim yang ke-4.

Baca sahaja profile ini dan lokasi berita hangat pada link di atas..



KECIK

1. NAMA PENUH
• Safuan Madeaming
• Mohd Ilham Rusdy
2. NAMA SAMARAN
• WAN
• ACHOE
3. UMUR
• 20 tahun (Wan)
• 19 tahun (Achoe)
4. ASAL
• Beaufort - Sabah (Wan)
• Tuaran - Sabah (achoe)
5. STATUS
• Bujang (Wan)
• Bujang (Achoe)
6. PEKERJAAN
• Petronas (Wan)
• Staf cyber (Achoe)
7. PENGALAMAN
• Pengalaman kami banyak…pahit manis ada tapi sukar untuk digambarkan
8. KEBOLEHAN SELAIN MELAWAK
• Menyanyi,menari dan bermain alat muzik



*Tapi aku tak tau yang mana satu Achoe..Hehe.. Takde job dah ke dorang ni?

Kredit to : http://dazzlingmeteor.blogspot.com/2010/03/gelanggang-raja-lawak-astro-musim-ke-4.html
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...