Thursday, October 6, 2011

Gossip : Kecik kah Raja Lawak yang ditahan?

Baca Metro on9 dan terjumpa berita ini >>>> http://www.hmetro.com.my/articles/RajaLawakkenatahan/Article

Dan hasil research aku *cewah, Juara Raja Lawak yang dimaksudkan adalah kumpulan Kecik iaitu Juara Raja Lawak pada musim yang ke-4.

Baca sahaja profile ini dan lokasi berita hangat pada link di atas..



KECIK

1. NAMA PENUH
• Safuan Madeaming
• Mohd Ilham Rusdy
2. NAMA SAMARAN
• WAN
• ACHOE
3. UMUR
• 20 tahun (Wan)
• 19 tahun (Achoe)
4. ASAL
• Beaufort - Sabah (Wan)
• Tuaran - Sabah (achoe)
5. STATUS
• Bujang (Wan)
• Bujang (Achoe)
6. PEKERJAAN
• Petronas (Wan)
• Staf cyber (Achoe)
7. PENGALAMAN
• Pengalaman kami banyak…pahit manis ada tapi sukar untuk digambarkan
8. KEBOLEHAN SELAIN MELAWAK
• Menyanyi,menari dan bermain alat muzik



*Tapi aku tak tau yang mana satu Achoe..Hehe.. Takde job dah ke dorang ni?

Kredit to : http://dazzlingmeteor.blogspot.com/2010/03/gelanggang-raja-lawak-astro-musim-ke-4.html

2 comments:

WILAYAH C.T.M said...

salam kenal http://lagakpendita.blogspot.com/

c genk bah ne said...

c achoe yg kena tgkap tu..c wan skrg mkin berisi dan maikn bulat muka nya huhuhu..