Wednesday, October 12, 2011

Dani & Maksu mandi kolam

Hari Jumaat yang lepas, Ibu ngan adik bongsu aku, Ika datang Putrajaya. Datang sini sempena ngan Konvokesyen adik aku yang no.3, Si Anep tu kat UIA. Tapi Ibu ngan Ika saja datang awal. Nak berjalan katanya. Ika pun tak pernah lagi sampai sini, umah aku. Pulak tu dah habis UPSR kan, haruslah dia jimba sakan sebelum dapat tau result bulan11 nanti..

Hari Sabtu, berjalan pegi Sogo. Teringin Ibu nak ke sana. Dah lama tak datang KL sejak kami sekeluarga pindah Perak pada penghujung tahun 1997. Masa tu, jalan semua dua hala lagi. LRT pun baru siap. So, bila bawak Ibu jalan-jalan KL, macam terkejut sebab banyak sangat perubahan KL ni..:) Gambar kat Sogo aku tak snap pun sebab menjaga budak tecik yang melasak tu dan dengan orang yang sangat ramai, jadi observe dengan sangat teliti ke mana dia berjalan...

Hari Ahad, Ika request nak mandi kolam. Dia tengok kat blog aku masa first time bawak Dani mandi kolam kat Presint 9 ni. Untuk tidak menghampakan, aku pun bawakla Ibu ngan Ika kat kolam ni..







Sekian. Takde penutup..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

atty's said...

suka tgk badan dani..gebus..comey..

ceera said...

tembam gila anak ko... suka tgk.

pja said...

geram nye tgk dani.....tembam btol...rs nk picit2 je...heeheheheh

pRincESs_N said...

nmpkmdani mcm makin tembam nih....