Macaroon oh macaroon


Aku tak pernah lagi makan Macaroon yang original. 
Hahaha, Fad lah kata ari tu. 
Aku kepochi kat Twitter yang macaroon ni sedap tapi manissssssssssssss plus keras..=p 
Fad kata, tu bukan yang original. 
Aaaaaaaaa? *trademark Ana aka Miera.  
Means, ada yang lain punya rasa ke? Alahaiii..rugi-rugi je beli..
Tapi banggalah jugak ngan diri sendiri sebab dapat beli macaroon yang seketul ni RM1.00. 
Hehehe..
Mahal jugak kan macaroon ni..=p
Post a Comment

Dua Tahun Iman

Cerita 1 tahun Iman :  http://honeysour00.blogspot.my/2017/04/satu-tahun-iman.html Kek yang sama Makanan yang sama Tukang sponsor k...