Monday, May 9, 2011

Macaroon oh macaroon


Aku tak pernah lagi makan Macaroon yang original. 
Hahaha, Fad lah kata ari tu. 
Aku kepochi kat Twitter yang macaroon ni sedap tapi manissssssssssssss plus keras..=p 
Fad kata, tu bukan yang original. 
Aaaaaaaaa? *trademark Ana aka Miera.  
Means, ada yang lain punya rasa ke? Alahaiii..rugi-rugi je beli..
Tapi banggalah jugak ngan diri sendiri sebab dapat beli macaroon yang seketul ni RM1.00. 
Hehehe..
Mahal jugak kan macaroon ni..=p

4 comments:

chik star said...

SEKETUL RM1
MCM MURAH PULAK.
SEBB BIASE TGK CM MHL JE.

Dayu said...

aku tak merasa lagi
ras skti2 je masa birthday Mya
tp macam manis giler
maka tak bleh nak layan sgt
rm1??
murah sungguh

Fadilah R. said...

murah gila seketul singgit. biase beli seketul 3.80. T_____T tp kalo yg bebetul french macaron pun still manis gila gak ana. hihi.

ceera said...

motip mahal pun tak tahu
bukan sedap mana pun