Monday, April 4, 2011

Donashi @ Big Apple




Ibu ada cakap hari tu, sebelum datang Putrajaya ni la. Dia teringin Donut kat Big Apple. So, aku bawak ibu g Big Apple la lepas breakfast kat McD tu. Ibu nak rasa yang Donashi ni pulak. Yang Donut biasa tu ibu dah rasa masa KakYang belikan dulu. Satu set semua jenis 28 pcs = RM25. Hambekkk.. banyak giler.. sayang nak makan.. Siap tapau lagi untuk bawak balik kampung, untuk Ika ngan Ayah..:)

3 comments:

afni+hafiz=dani said...

suka tgk donashi ni..cute sgt =)

missrivebell mumun said...

xpernah rasa lg..
asek2 amek yg besar tu..
rasa sama je kan?

Zana Adieyza said...

zana x pernah cuba lagi donut donashi ni.. mcm kena cuba jugak je ni..