lunch ngan kawan blog


Hebatkan kuasa blog. Blog telah menemukan aku dengan Jue. Dan tadi aku harus jumpa dia untuk selesaikan satu perkara. Perkara apa? Biarlah rahsia. Haha.. Rahsia la sangat. Tak suke ngan lagu Biarlah Rahsia *tetiba

Dah alang-alang ketemu itu, aku ajaklah lunch sekali. Nak tau kat mana? Hehe.. Kami makan kat Giant Taman Equine nun. Matikla kalau sepupuku, Kak Cik tau. Dia baru kepochi kat FB yang dia dah pindah ke Taman Equine dan kalau aku datang sana, roger dia. Sori KakCik. Lain kali nana jumpa KakCik k..:)

Haha..nak gelak. Aku ngan Jue macam ada chemistry. Macam dah bertahun-tahun kenal. Tapi hakikatnya, baru je kenal setahun lebih yang lalu. Kami sama-sama preggy. Dan baru 3 times aku berjumpa ngan dia.. Bestttt.. Macam-macam kitorang borak. Kira ngamla kalau nak bersembang, gurau2, gosip2..upss.. gosip2?? Hehe.. tak..

Ok Jue. thanks teman makan tadi. Lain kali kita jumpa lagi..:)

Sekian, cerita tengahari..:)
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...