Thursday, December 9, 2010

Dani dihantar ke kampung

Mula-mula nak gerak pulang ke kampung jam 3 atau 4 petang. sebab pagi sabtu tu nak gerak ke Klang. Tapi disebabkan ada hal yang tak dapat nak dielakkan, plan ke Klang dibatalkan dan kami bertolak dari Putrajaya pada jam 1 tengahari..

ikutkan hati nak bertolak awal la.. pagi dan boleh la sampai tengahari kan. tapi Ibu, Ayah dan Ika takde pulak kat rumah. g MRSM Lenggong menjenguk anak perempuannya yang nak exam SPM. ( tapi sekarang dia dah habis exam dah..semalam last paper). so, kemas baju pun lambat2.. pastu berdrama lagi ngan dani..( meragam ), ngan papa dia pun ( aku penat2 packing baju, dia leh relax je tak tolong kemas sekali..hahaha..geramnya..)..kul 12 lebih siap semua.. tak makan lagi tu.. singgah RnR Damansara baru makan McD..kul 2 jugakla bertolak..

sepanjang perjalanan, dani macam tau2 je dia nak kena hantar duduk ngan nenek n aki dia.. tak ceria... sikit2 je nak main.. padahal dia tak paham pun yg dia akan kena tinggal..=p

aku ade amik video masa kat dalam kete. kalau line internet kat umah ok kang, aku upload. kalau tak, tunggu esok ajelah sebab folder nye terlupa nk save dlm pendrive..

suka gambar ni.. ntah ape ntah yang dani dok berangan tu..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

1 comment:

p R i n c E S s _ N said...

dani da pndai berangan skg...